pro_banner01

tala fou

O le Matafaioi a le Nofo Ta'ito'atasi Gantry Cranes i le Fausiaina

E taua tele le sao o gatry cranes e tasi i le fale faufale, e ofoina atu se fofo sili ona lelei ma lelei mo le taulimaina o meafaitino ma uta mamafa i luga o nofoaga faufale. O la latou mamanu, faʻaalia i se faʻalava e tasi e lagolagoina e vae e lua, e faʻapitoa ai mo galuega faufale eseese.

Taulimaina o Mea:

O se tasi o matafaioi autu a va'a tasi gantri cranes i le fausiaina o le taulimaina o meafaitino. O nei crane e faʻaaogaina e sii ma faʻanofo ai mea faufale e pei o uʻamea, poloka sima, ma masini mamafa i luga o le nofoaga. O lo latou gafatia e taulimaina le tele o uta ma le saʻo ma le mautu e fesoasoani i le faʻafaigofieina o le faʻagasologa o le fausiaina, faʻaitiitia galuega lima ma faʻaleleia le gaosiga.

Faigofie ma Fe'avea'i:

E le pei o cranes mautu,fa'ato'a va'a tasie mafai ona faigofie ona feaveai solo i le nofoaga faufale. E taua tele lenei fe'avea'i i si'osi'omaga malosi e ono suia ai le fa'atulagaga a'o fa'agasolo le fausiaina. O le crane e mafai ona toe faʻafeiloaʻi i vaega eseese o le nofoaga pe a manaʻomia, ma avea o se meafaigaluega fetuutuunai e faʻafetaui i suiga manaʻoga o galuega faufale.

tasi-girder-crane
tasi la'au gatry i le falegaosimea

Avanoa Lelei:

E sili ona aoga crane gantri e tasi i nofoaga faufale e utiuti le avanoa. O la latou mamanu fa'akomepiuta e mafai ai ona latou fa'agaioi i nofoaga pupuni e ono le ofi ai isi ituaiga crane. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina i totonu o totonu ma fafo, ma faʻaoga talafeagai mo le tele o faʻaoga faufale.

Tau-Tagata:

E ofo atu e nei crane se fofo si'isi'i taugofie pe a fa'atusatusa i faiga va'a lapo'a ma lavelave. O latou mamanu faigofie e mafua ai le maualalo o tau muamua, faʻafaigofie le faʻapipiʻiina, ma faʻaitiitia le tausiga o manaʻoga, o ia mea uma e saofagā i le faʻasaoina o tau i luga o galuega faufale.

Saogalemu:

O le saogalemu o se popolega taua i le fausiaina, mafa'ato'a va'a tasifesoasoani i siosiomaga faigaluega saogalemu e ala i le faʻaitiitia o le manaʻoga mo le faʻaaogaina lima o uta mamafa. O latou faiga fa'atonu sa'o e fa'aitiitia ai le lamatiaga o fa'alavelave fa'afuase'i, fa'amautinoa e si'itia meafaitino ma tu'u sa'o.

I le fa'ai'uga, e mana'omia le faufale tasi va'a gatry crane ona o lo latou gafatia e fa'aogaina meafaitino, fetuutuunai, fa'alelei avanoa, taugofie, ma le sao i le saogalemu o nofoaga. O la latou matafaioi i le faʻaleleia o le gaosiga ma le faʻaitiitia o tau o tagata faigaluega e avea ai i latou ma aseta taua i luga o nofoaga faufale.


Taimi meli: Aukuso-14-2024