pro_banner01

tala fou

Alumini Gantry Crane auina atu i Sigapoa

Talu ai nei, o se alumini gantry crane na gaosia e la matou kamupani na auina atu i se tagata o tausia i Sigapoa.E lua tone le malosi e si'i ai le crane ma sa faia atoa i le alumini, e mama ai ma faigofie ona fealua'i solo.

alumini gantry crane

O lealumini gantry craneo se masini si'i mama ma fetuutuunai, lea ua mamanuina e fetaui ma manaoga faapitoa o alamanuia eseese, e pei o le gaosiga, fausiaina, ma logistics.O le fausaga o le crane e faia i le alumini alumini mama, lea e ofoina atu le maualuga o le malosi i le fua o le mamafa.O le mamanu e mafai ai ona faigofie le faʻapipiʻiina ma le faʻamavaeina, o lona uiga e faigofie ona faʻanofo ma fetuunai le crane i nofoaga eseese o galuega.

O le crane e sau ma masini eseese e faʻateleina ai le saogalemu ma le gaosiga i le taimi o lana gaioiga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le crane e faʻapipiʻiina i se faiga e faʻatonutonu ai le faʻafefe, e faʻamautinoa ai e tumau pea le uta i le taimi o feʻaveaʻi.O lo'o iai fo'i se faiga e puipuia ai le mamafa tele e taofia ai mai le amoina o mea e sili atu nai lo lona malosi fa'atatau.

Ina ua uma ona gaosia le crane, sa talepeina i ni vaega se tele mo le faigofie ona felauaiga.Ona afifiina ai lea ma le faaeteete o fasi pepa ma uta i luga o se koneteina o felauaiga o le a ave i le sami i Sigapoa.

Ina ua taunuu le container i Sigapoa, o le vaega a le kalani sa nafa ma le toe tuufaatasia o le crane.Na saunia e le matou 'au ni fa'amatalaga auiliili mo le fa'agasologa o le toe fa'aopoopoina ma sa avanoa e tali so'o se fesili po'o ni atugaluga na tula'i mai.

gantri alumini

Aotelega, o le felauaiga ma le fa'aulufaleina o lealumini gantry cranesa sologa lelei, ma sa matou fiafia lava e tu'uina atu i le matou tagata fa'atau i Sigapoa se crane e mafai ona fesoasoani ia i latou e fa'atuputeleina le lelei ma le fa'atinoina o galuega.Matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o masini siʻi maualuga ma faʻatuatuaina i a matou tagata faʻatau, ma matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma oe i le lumanaʻi.


Taimi meli: Me-17-2023