pro_banner01

tala fou

Fa'atonuga o le Fa'agaoioiga o Crane Autu

I le avea ai ma se vaega taua o masini i le tele o fale gaosi oloa, o cranes i luga o le ulu e fesoasoani i le felauaiga lelei o mea mamafa ma oloa i luga o avanoa tetele.O faiga muamua ia e fai pe a fa'aogaina se crane i luga ole ulu:

1. Asiasiga ma tausiga: A'o le'i faia so'o se fa'agaioiga, e tatau ona faia se su'ega masani ma siaki fa'aleleia.E fa'amautinoaina o lo'o lelei vaega uma o lo'o galue ma leai ni fa'aletonu po'o fa'aletonu.

2. Sauniuniga uta: A uma loa lecrane i lugaua manatu ua sauni e fa'agaioi, o le a saunia e le aufaigaluega le uta e la'u.Atonu e aofia ai le fa'amauina o le oloa i totonu o se fata, fa'amautinoa o lo'o paleni lelei, ma fa'apipi'i mea fa'apipi'i talafeagai e si'i ai.

3. Pulea o le masini: O le a fa'aogaina e le tagata fa'apipi'i se fa'amafanafanaga po'o se fa'atonu mamao e fa'agaioi ai le va'a.Fa'alagolago i le ituaiga o crane, e ono iai ni fa'atonuga eseese mo le fe'avea'i o le ta'avale, si'i le uta, po'o le fetu'una'i o le boom.E tatau ona a'oa'oina lelei le tagata fa'afoe ma le poto masani e fa'agaoioia ma le saogalemu le si'o.

po'o alalaupapa atamai
maneta alalaupapa crane

4. Si'itia ma felauaiga: O le taimi lava e pulea ai e le tagata fa'afoe le va'a, o le a amata ona latou si'itia le uta mai lona tulaga amata.Ona latou ave lea o le uta i luga o le avanoa faigaluega i lona nofoaga atofaina.E tatau ona faia lenei mea ma le saʻo ma le faʻaeteete ina ia aloese mai le faʻaleagaina o le uta poʻo soʻo se mea faigaluega lata ane.

5. La'ueseina o uta: A uma ona momoli atu le uta i le mea e taunuu i ai, o le a tuu i lalo ma le saogalemu e le tagata faagaoioia i lalo po o luga o se tulaga.O le uta o le a faʻamautu ma vavae ese mai le crane.

6. Fa'amamāina pe a mae'a le fa'agaoioiga: A uma loa ona la'u ma la'u ese uta uma, o le a fa'amama e le fa'afoeina o le crane ma so'o se tagata faigaluega fa'atasi le potu faigaluega ma fa'amautinoa o lo'o paka lelei le crane.

I se aotelega, acrane i lugao se vaega taua o masini e mafai ona faʻaaogaina i le tele o nofoaga faʻapisinisi.Faʻatasi ai ma le suʻesuʻeina lelei ma le tausiga, tapenaga o uta, faʻatonutonuina e le aufaipisinisi, siʻitia ma felauaiga, faʻalaloina, ma le faʻamamaina o le maeʻa, e mafai e le crane ona fesoasoani e faʻaleleia le lelei ma le saogalemu o galuega.


Taimi meli: Sep-12-2023